Doktorlar dizisinin Ela'sı şimdi ne yapıyor?

Oku yorumla ve paylaş

07 Aralık 2017 Perşembe 02:43
Doktorlar dizisinin Ela'sı şimdi ne yapıyor?
Yasemin Özilhan, iş adamı İzzet Özilhan'la hayatını birleştirdikten sonra oyunculuğa ara vermişti. Ancak 'Doktorlar' dizisiyle ekranların beğenilen yüzlerinden biri olmayı başaran Yasemin Özilhan 'Oyunculuk bitti' dedi. Peki Yasemin Özilhan oyunculuğu neden bıraktı? Artık ekranlara geri dönmeyeceğini açıklayan Özilhan tüm vaktini eşine ve çocuklarına ayırdığını söyledi.

'Doktorlar' dizisiyle tanınan Yasemin Özilhan 2011 yılında iş adamı İzzet Özilhan'la nikah masasına oturmuş, oyunculuğa ara verdiğini açıklamıştı. Milliyet'te yer alan habere göre önceki akşam Nişantaşı'nda arkadaşlarıyla yemek yedikten sonra magazincilerin oyunculuğa devam edecek misiniz? Sorusu üzerine 'Oyunculuk bitti' dedi. Emine ve Ela adında iki çocuk sahibi olan Özilhan, "Oyunculuk bitti. Ev hanımlığı yapıyorum. Çocuk bakıyorum" dedi.

Yasemin Özilhan, oyunculuğa dönmeyeceğini söylese de, "Oyunculuk sevdası kolay kolay bitecek bir şey değil" diyerek belki ileride bir sürpriz yapabileceğinin de sinyalini verdi.

YASEMİN (ERGENE)ÖZİLHAN KİMDİR?

Yasemin (Ergene) Özilhan (d. 22 Ocak 1985, Hamburg), Almanya doğumlu Türk aktrist, model, dizi ve sinema oyuncusu.

Aşk Oyunu dizisinde Ekin Serbest Teksoy ve Doktorlar dizinde Ela Altındağ karakteri ile tanınmıştır. İstanbul Bilgi Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümü mezunu Ergene, 16 Temmuz 2011'de İzzet Özilhan'la evlenmiştir. Emine isminde 2012 doğumlu bir kız çocuğu ve Ela isminde 2013 doğumlu bir kız çocuğu vardır.

Filmografi

Yıl Yapımın Adı Tür Rol
2002 Koçum Benim TV Dizisi Eylül
2003 Vizontele Tuuba Aynur (kısa rol)
2004 Çocuğun Var Derdin Var TV Dizisi Sibel
2005 Aşk Oyunu TV Dizisi Ekin Teksoy
2006-2010 Doktorlar TV Dizisi Ela Altındağ
2008 Babam Adam Olacak TV Dizisi Yeşim 
loading...
Anahtar Kelimeler: YASEMİN ERGENE

    Yorumlar

Tümü Anket
İDAM yasası çıksın mı?

NAMAZ VAKİTLERİ
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:

SPOR TOTO SÜPER LİG

Tür seçiniz:
Arşiv